Sense vacances anticipades

Les últimes jornades de lliga acostumen a ser pels pericos o bé taquicàrdiques o bé soporíferes. No existeix el terme mig en un club bipolar com el nostre. Així que amb la victòria ahir a Pamplona la permanència a primera queda confirmada i només ens queda per veure com afrontarem els 8 partits restants de lliga.

L’inici de temporada decepcionant ens va col-locar com un dels equips que tenia tots els números per baixar, no jugavem a res, i tot i que els equips que comencen baix de la classificació sempre s’espavilen poc o molt a la segona volta, nosaltres teníem a més, el hándicap de que el nostre final de lliga era terrorífic. A casa ens tocaven visites entre d’altres d’equips com el València, el Madrid, el derbi, i fora teníem desplaçaments complicats, Sevilla, Vigo i Corunya entre d’altres.

Per sort, aquest marron que teníem entre les mans la solucionat Aguirre com per art de màgia. Però Aguirre no és mag, simplement sap a que ha de jugar l’equip. La ratxa que portem des de que ell ha arribat deixa clar dues coses: una, que fer fora Pochettino va ser un gran encert, i dos, que no tenim un equip tan dolent com alguns ens volíen fer creure.

Imatge

Solucionat el tema de la permanència ara queda la incógnita de saber com afrontarà l’equip aquestes últimes jornades. La llegenda diu que quan l’equip està salvat acostuma a passejar-se per aquestes dates. Més que llegenda, fins on jo recordo és realitat. Hi ha hagut partits infumables i alguns fins i tot vergonyosos en els últims anys al tram final de lliga.

No obstant això, aquest any tinc la sensació de que será diferent, que Aguirre no permetrà que els seus jugadors es relaxin. O al menys és el que vull creure. Que lluitin per Europa encara que segurament no aconseguirem entrar-hi. Però que no es passegin, si us plau. A guanyar el màxim de punts dels que queden.

I un missatge pels jugadors pel dia del derbi: menys petons i abraçades al túnel de vestuaris i més patades a la gespa.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s